Consiliere

Programe de formare

Consiliere

În cadrul proiectului, vor beneficia de servicii de informare şi consiliere profesională un numar de 1150 persoane, care astfel îşi vor dezvolta abilităţile de căutare a unui loc de muncă. Dintre acestea, un numar de 900 de persoane vor urma cursurile îin domeniul informatic şi o parte din cursurile în domeniul antreprenorial.

Un numar de 150 de persoane, dintre cele care doresc să elaboreze planuri de afaceri, vor putea urma un curs de perfecţionare în domeniul antreprenorial.

Persoanele care vor elabora cele mai bune planuri de afaceri şi care vor dori să-şi dezvolte propria afacere sau activitate independentă, vor beneficia de 54 de ore de asistenţă şi consultanţă, acordată de consilieri cu experinţă. De asemenea cele mai bune planuri de afaceri vor fi premiate, conform Regulamentului de acordare a premiilor

 

Datorită faptului că în mediul rural există un deficit considerabil de antreprenori pentru servicii non agricole, precum şi datorită suportului formativ şi asistenţei de care vor beneficia micii întreprinzători rurali, este de aşteptat ca afacerile/activităţile independente ce vor fi iniţiate să reziste pe piaţă şi să se dezvolte în continuare. Cealaltă parte a grupului ţintă, care nu va fi asistată pe perioada de lansare în afaceri, va deţine toate competenţele necesare pentru a demara o afacere şi este de asteptat, ca măcar o parte din ei să încerce un astfel de demers. Chiar dacă nu se vor lansa în afaceri, acestor persoane, care vor dobândi două dintre cele opt competenţe considerate cheie la ora actuală, competenţe antreprenoriale şi competenţe digitale, le vor creşte semnificativ şansele de angajare.

 

 

Platforma E-learning

Date de contact

ASOCIAŢIA 'EUROED'

ASOCIAŢIA "EUROED" Solicitantul şi coordonatorul proiectului

str. Frumoasă, nr. 52, ap. 2, 010988
Bucureşti - Sector 1, România

tel: 021 300 41 09
email: office@euro-ed.ro
homepage: www.euro-ed.ro

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov

Camera de Comerţ şi
Industrie Braşov Partener

tel: +4 0268 54 70 84, +4 0268 54 70 82
fax: +4 0268 54 70 86

homepage: www.ccibv.ro
email: office@ccibv.ro, atilla.szekely@ccibv.ro